PROGRAM PAINTBALL RUSH AND HUSH | TAN SRI MUSTAFFA BABJEE COLLEGE
» NEWS » PROGRAM PAINTBALL RUSH AND HUSH

PROGRAM PAINTBALL RUSH AND HUSH

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Untuk makluman semua, Sekretariat Sukan dan Rekreasi, Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tujuh Belas sesi 2021/2022 telah menghantar 1 pasukan Paintball yang terdiri daripada 5 orang pelajar untuk menyertai program Paintball Rush and Hush. Program ini dianjurkan oleh Kursus Kokurikulum Berkredit QKS 2127 Paintball Kumpulan 2 pada 23 Januari 2022 bertempat di Padang Paintball Universiti Putra Malaysia.

Tahniah diucapkan kepada pasukan Paintball Kolej Tujuh Belas kerana berjaya mendapat saguhati dalam program Paintball Rush and Hush serta setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih diucapkan kepada para pelajar Kolej Tujuh Belas yang menyertai kejohanan ini. Semoga para pelajar yang menyertai program ini dapat menimba ilmu baru teknik pertandingan paintball serta pengalaman bagi mereka yang menyertai sukan paintball ini buat pertama kali.

Sekian, terima kasih.

Date of Input: 03/02/2022 | Updated: 03/02/2022 | s_syazana